EN
Visos kategorijos

Naujienos

Pagrindinis puslapis>Naujienos

[Projekto naujienos] Chenzhou Jiucaiping energijos kaupimo jėgainė sėkmingai prijungta prie tinklo bandomajam eksploatavimui

Laikas: 2021-06-21 Pataikymai: 183

Birželio 18 d. prie tinklo bandomajam veikimui buvo sėkmingai prijungta antrosios fazės baterijų energijos kaupimo demonstravimo projekto vieta Hunan Power Grid-Chenzhou Jiucaiping Energy Storage Power Station, kurią pastatė HNAC.
图片 1

Chenzhou Jiucaiping Energy Storage Power Station projekte naudojama atvira erdvė esamoje pastotėje kaip statybų aikštelė. Statybos mastas yra 22.5MW/45MWh 10kV kintamosios srovės pusėje. Jame naudojama elektrocheminė energijos kaupimo technologija ir „visiškai surenkamos kabinos“ išdėstymas. „Huazi Technology“ teikė projektą Susiję produktai ir paslaugos.

图片 2

Įgyvendinus projektą labai pagerėjo naujos energijos suvartojimo lygis provincijoje, pagerėjo Hunan Power Grid elektros energijos tiekimo pajėgumai piko apkrovos valandomis, o tai gali šiek tiek sulėtinti investicijas į elektros tinklo infrastruktūrą ir turėti galimybę palaikyti pereinamąjį. elektros tinklo saugumas ir stabilumas.


Papildoma literatūra:


2020 m. spalį pradedamas statyti antrosios fazės baterijų energijos kaupimo demonstracinis projektas Hunan Power Grid, kurio bendras mastas yra 60MW/120MWh. Jis naudos keturių aikštelių (7.5MW, 10MW, 20MW, 22.5MW) prieigos planą, prieigos įtampos lygis 10kV. Keturios šio projekto energijos kaupimo jėgainės buvo pradėtos eksploatuoti viena po kitos ir pirmajame etape aptarnaus elektros tinklą kartu su trimis energijos kaupimo elektrinėmis Furong, Langli ir Yannong, o tai labai padidins galią. tinklo gebėjimas priimti atsinaujinančią energiją, sustiprinti elektros tinklo reguliavimą ir remti provinciją.
14-ojo penkmečio plano laikotarpiu saugus prijungimas prie tinklo ir naujos energijos suvartojimas sudarys palankias sąlygas energingai atsinaujinančios energijos plėtrai ir turi didelę reikšmę gerinant saugų ir stabilų elektros tinklo, elektros tiekimo darbą. Hunan elektros tinklo garantinis lygis ir aptarnaujamos zonos ekonominė plėtra.

Ankstesnis: HNAC pažangios eksploatacijos ir priežiūros verslo augimo pastabos: Beijiao miesto siurblinės elektros, žadinimo ir nuolatinės srovės sistemos priežiūros projektas

Kitas : 181 milijonas! HNAC laimėjo konkursą dėl elektromechaninės įrangos tiekimo ir įrengimo Kandaji hidroelektrinei Nigeryje.

Karščiausios kategorijos