EN
Visos kategorijos

Naujienos

Pagrindinis puslapis>Naujienos

HNAC dalyvavo 2-ojoje Kinijos ir Afrikos ekonomikos ir prekybos parodoje

Laikas: 2021-09-30 Pataikymai: 172

26 m. rugsėjo 29–2021 d. Čangšoje vyksta antroji Kinijos ir Afrikos ekonomikos ir prekybos paroda, kurios tema „Naujas atspirties taškas, nauja galimybė ir nauji poelgiai“, remiama Prekybos ministerijos ir Hunano provincijos liaudies vyriausybės. Hunanas. Yang Jiechi, Kinijos komunistų partijos Centro komitetas, Politinio biuro narys ir Užsienio reikalų centrinio komiteto biuro direktorius, dalyvavo atidarymo ceremonijoje ir pasakė kalbą. Wang Xiaobing, Huaneng Automation Group prezidentas, Zhou Ai, HNAC Technology Co., Ltd. viceprezidentas, Zhang Jicheng, HNAC Technology International generalinis direktorius ir Liu Liguo, HNAC International generalinis direktorius ( Honkongas), visi dalyvavo „Kinijos ir Afrikos infrastruktūros bendradarbiavimo forume“ ir daugybėje teminių forumo veiklų, tokių kaip „Speciali Afrikos šalių skatinimo konferencija“ ir „2021 m. Kinijos ir Afrikos naujojo energetikos bendradarbiavimo forumas“. su svečiais apie Kinijos ir Afrikos infrastruktūros bendradarbiavimo atkūrimą ir plėtrą po epidemijos.

图片 1

 Wang Xiaobing, Huaneng Automation Group prezidentas, 2021 m. Kinijos ir Afrikos naujosios energetikos bendradarbiavimo forume pasakė kalbą tema „Inovatyvūs bendradarbiavimo modeliai ir įžiebk žaliąją Afrika“. Jis atkreipė dėmesį, kad Afrikoje trūksta elektros energijos, ypač į pietus nuo Sacharos esančiuose regionuose, kur žmonių, neturinčių elektros energijos, skaičius viršija 50 proc., be to, tai lydi rimtos aplinkos ir sanitarijos problemos. Jis pasiūlė vadovautis Šilko kelio dvasia, kurios esmė – žaliosios energijos plėtra, kuriant naujoviškus verslo modelius, tiriant mainų prekybą ir naudojant turtingus Afrikos gamtos išteklius, kad būtų sudaryti tinkamiausi energetikos planai. Afrikos vystymąsi, kad būtų skatinamas sveikas Afrikos ekologijos vystymasis.

图片 2

HNAC yra pagrindinis Kinijos užsienio rangovų prekybos rūmų narys ir Hunano provincijos užsienio ekonominio bendradarbiavimo įmonių asociacijos pirmininko pavaduotojas. Per daugelį metų buvome įsipareigoję įgyvendinti nacionalinę strategiją „Viena juosta, vienas kelias“, gilinti energetikos sritį, skatinti infrastruktūros statybą ir techninę pagalbą besivystančiose šalyse ir regionuose.
Šioje Kinijos ir Afrikos ekonomikos ir prekybos parodoje HNAC, kaip Centrinės Afrikos Respublikos, Nigerio Respublikos ir Gabono Respublikos priėmimo padalinys, naudoja prisijungimo ir neprisijungimo režimų derinį, kad reklamuotų atitinkamą šios parodos turinį. ambasadoriai ir pareigūnai iš kelių šalių Sukurkite dalijimosi informacija kanalus bendradarbiavimui užsienyje ir atverkite platesnį pasaulį. HNAC taip pat nuodugniai bendravo ir derėjosi su daugiau nei dešimčia šalies ir užsienio įmonių naujos energetikos, naujos infrastruktūros, aplinkos apsaugos ir valdymo srityse bei pasiekė daugiau nei 20 bendradarbiavimo ketinimų dėl rengiamų ir planuojamų ekspozicijos laikotarpiu tarptautinių projektų. .

Ankstesnis: Nė vienas

Kitas : Geros naujienos | HNAC Technology Co., Ltd laimėjo Guangdong Yuehai Wulan atominės vandens jėgainės projekto pasiūlymą

Karščiausios kategorijos